keskiviikkona, toukokuuta 24, 2006

Ajoasun kokemuksia, vaijereita ja työkalulaukkuja

Kaasuvaijerin öljyäminen auttoi aika paljon kaasun mekaniikan tahmaisuuteen. Kun lisäksi suihkutin silikoonia kaasukahvan ja ohjaustangon väliin, niin takertelu katosi kokonaan.

Samalla viritin pyörään työkalukotelon. Runko koostuu 75 mm harmaasta Uponor viemäriputkesta ja päädyt kahdesta kierrekorkilla olevasta puhdistustulpasta. Laughing

Laitoin sen tässä vaiheessa nippusiteillä vasemman takalaukkutelineen alle. Pitää katsoa miten se toimii ja vaihtaa tarvittaessa 110 mm putkeen.

Otin uuden ajotakin käyttöön tänä aamuna. Koska keli oli aika lämmin, otin ajattelematta sen enempää sisätakin pois. (Vanhassa Rukan takissani sisätakki on lämpövuorena). Vettä satoi koko työmatkan ja perillä kyynärtaipeet olivat märät! Kyseessä oli ns. RTFM virhe; sisätakki toimii Gore-Tex vuorena eli vedenpitävyys tulee siitä... On erittäin hyvä, että asu on käytössä jo nyt eikä vasta Venäjällä. Uusien teknisten varusteiden kanssa pitää jättää aikaa opettelulle ja eri vaihtoehtojen rakentamiselle!

Schuberth C2 kypärä toimii hyvin. Avattava etuosa on todella mukava päähän laitettaessa sekä ihmisten kanssa keskusteltaessa. Lisäksi sadevesi pysyy ulkona, ja äänenvaimennus on hyvä. Africa Twin:in alkuperäinen pleksi tosin heittää pyörteet suoraan kypärään, joten huminaa riittää. Koetan saada ensi viikolla vaihdettua korkeamman pleksin tilalle.

Matkakuume kasvaa...

+Pasi

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Nice colors. Keep up the good work. thnx!
»

5:01 ip.  
Anonymous Anonyymi said...

Great site loved it alot, will come back and visit again.
»

1:26 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home